Milan Majtan (1934–2018) - Kopach, Aleh I. (Journal of the Belarusian State University. Philology, 2019)
У матэрыяле, прадстаўленым у раздзеле "Памяці вучонага", распавядаецца пра жыццёвы і навуковы шлях выдатнага славацкага гісторыка мовы і анамаста Мілана Майтана. Прасочваецца яго ўклад у даследаванне гісторыі славацкай мовы, славацкіх тапонімаў, антрапонімаў, іх папулярызацыю і стандартызацыю.